Header

Околу нас

Имаме докажано досие за преземање предизвикувачки проекти, фокусирање на услуги на клиентите и надминување на очекувањата на клиентите.

Околу нас

Lignum Suisse е тим од високо професионални занаетчии кои се супер страствени за својата работа. Ние исто така работиме со најдобрите дизајнери во индустријата и ја имаме на располагање најновата опрема. Ние сме страсни за сè што правиме и имаме повеќе од 5 години искуство.

  • Неспоредлив квалитет

  • Професионална опрема

  • Оригинални производи

Working with wood

Ние сме мајстори за свиткување дрво и производство на некои од најуметничките проекти од него

5+

Години искуство

100+

Успешно завршени проекти

100%

Посветеност и испорака

5+

Видови материјали за избор

Нашиот тим

Главните умови зад неверојатната изработка!

Working

Jeton Xhaferi - Сопственик

  • Zu Beginn des Jahres 2016 startete ein neues Kapitel.
  • Besuchen Sie uns in unserem hölzigen Betrieb, wir freuen uns auf Sie!
Working
Working with wood

Warum würdest du uns wählen?

Имаме професионални машини кои можат да виткаат дрво за да ги задоволат дизајнерските потреби на вашите проекти.

Customer centrictt

За нас, задоволството на клиентите е сè за што се грижиме.

Иновативни идеи

Сè што правиме мора да биде парче уметност.

Пристапни цени

Нашите квалитетни производи не се надвор од вашиот буџет.

Брза испорака

Ние се обврзуваме и испорачуваме на време, секогаш.

Lignum Suisse е тим од високо професионални занаетчии кои се супер страствени за својата работа. Ние исто така работиме со најдобрите дизајнери во индустријата и ја имаме на располагање најновата опрема.

Copyright 2023.Alle Rechte vorbehalten von Lignum Land. Gebaut von Lucky Media.