Header

Услуги

Докажавме дека виткањето дрво може да стане уметничко дело. Тоа може да биде клупа, стол, двор, подигнат кревет или професионална санка за тобоган.

Професионални санки

Санката Давос е една од најпознатите швајцарски симболи. Обезбедуваме и многу други видови санки.

 • Оригинален Davos Classic

 • Weißensteiner

 • Flizer

 • Преклопна санка

 • Folding slide

 • Серии Z (Legend, Passion, Thermo dark)

Working
Working

Систем на клупи

Овие дрвени клупи се погодни за јавни места како што се паркови, внатрешни елементи на уметнички галерии или катче во домашната градина.

 • Тркалезна клупа

 • Клупа во форма на змија

 • Специјални криви клупи Landi

 • Заоблена клупа

 • Специјални клупи по мерка

Wagnerei

Die Geschichte wieder zum Leben erwecken, das ermöglicht uns die Wagnerei. Wir können alle in der Vergangenheit verwendeten Wagnereiprodukte herstellen.

 • Дрвени каросерии за винтиџ автомобили

 • Класични дрвени тркала

 • Реставрации на кочија

 • Волан

 • Вагнер работи

Working
Working

Подигнати кревети

Ние користиме 100% природно дрво од Тургау за да произведеме естетски пријатни подигнати кревети. Можете да изберете различни дијаметри или висини за да ги прилагодите вашите потреби.

 • Hochbeete

 • Различни дијаметри

 • 100% швајцарско дрво

Ткајачко гнездо

Елеганција, винтиџ и идеален за релаксација. Се што ви треба после долг работен ден. Ви ги носиме најдобрите дрвени лежалки што може да ги најдете.

 • Удобно за релаксација

 • Швајцарско дабово дрво

 • Носивост од максимум 150 кг

 • Различни дијаметри

Working
Working

Работи по мерка

Дали имате на ум некои други дрвени проекти? Слободно контактирајте не и со задоволство ќе работиме со вас.

 • Секогаш отворен за нови идеи

 • Можеме да го оствариме тоа

 • 100% швајцарско дрво со највисок квалитет

Lignum Suisse е тим од високо професионални занаетчии кои се супер страствени за својата работа. Ние исто така работиме со најдобрите дизајнери во индустријата и ја имаме на располагање најновата опрема.

Copyright 2023.Alle Rechte vorbehalten von Lignum Land. Gebaut von Lucky Media.