Header

Rreth nesh

Ne kemi një histori të provuar për të ndërmarrë projekte sfiduese me fokus në shërbimin ndaj klientit dhe tejkalimin e pritshmërive të klientëve tanë.

Rreth nesh

Lignum Suisse është një ekip zejtarësh shumë profesionistë që janë super të apasionuar pas punës së tyre. Ne gjithashtu punojmë me dizajnerët më të mirë në industri dhe kemi pajisjet më të fundit në dispozicion. Ne jemi të apasionuar pas gjithçkaje që bëjmë dhe kemi më shumë se 5 vjet përvojë.

  • Cilësi e pakrahasueshme

  • Pajisje profesionale

  • Produkte origjinale

Working with wood

Ne jemi mjeshtër në përkuljen e drurit dhe prodhojmë disa nga projektet artistike prej tij.

5+

Vite eksperiencë

100+

Projektet e përfunduara me sukses

100%

Përkushtimi dhe dorëzim

5+

Llojet e materialeve për të zgjedhur

Ekipi ynë

Organizatorët që qëndrojnë pas mjeshtërisë së mahnitshme!

Working

Jeton Xhaferi - Pronar

  • Në fillim të vitit 2016 filloi një kapitull i ri.
  • Na vizitoni në kompaninë tonë prej druri, mezi presim t'ju shohim!
Working
Working with wood

Pse do të na zgjidhni

Ne kemi makineri profesionale që mund të përkulin dru për të përmbushur nevojat e projektimit të projekteve tuaja.

Përqendrimi ndaj klientit

Për ne, kënaqësia e klientit është gjithçka që na intereson.

Ide inovative

Çdo gjë që bëjmë duhet të jetë një vepër arti.

Çmime të përballueshme

Produktet tona cilësore nuk janë përtej buxhetit tuaj.

Dorëzimi i shpejtë

Ne angazhohemi dhe dorëzojmë në kohë, gjithmonë.

Lignum Suisse është një ekip zejtarësh shumë profesionistë të cilët janë të apasionuar pas punës së tyre. Ne gjithashtu punojmë me dizajnerët më të mirë në biznes dhe kemi pajisjet më të fundit.

Copyright 2023.Të gjitha të drejtat e rezervuara nga Lignum Land. Prodhuar nga Lucky Media.