Header

Kontakt

A keni ndonjë projekt tjetër druri në mendje? Mos ngurroni të na kontaktoni dhe ne do të jemi të lumtur të punojmë me ju.

5 vite eksperiencë

në përpunimin e drurit

Na dërgoni një email ose na telefononi dhe ne do të kontaktojmë së shpejti. Ne do të ishim të kënaqur të flisnim.

Working with wood

Lignum Suisse është një ekip zejtarësh shumë profesionistë të cilët janë të apasionuar pas punës së tyre. Ne gjithashtu punojmë me dizajnerët më të mirë në biznes dhe kemi pajisjet më të fundit.

Copyright 2023.Të gjitha të drejtat e rezervuara nga Lignum Land. Prodhuar nga Lucky Media.